Video Meteo #azi, 13 martie: Vreme închisă, ploi locale, vânt slab

Vremea se îndreaptă uşor azi, iar temperaturile vor creşte până la cele normale ale perioadei, informează ANM.

108 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceastã datã. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat, însã probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 10...11 grade, iar cea minimã de 0...1 grad, posibil uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor continua sã se situeze în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil în primele ore ale intervalului, se va înnora treptat la început în vest, nord-vest şi în centru, precum şi în zonele montane şi submontane aferente, apoi şi în restul teritoriului.

Doar izolat şi trecãtor, se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formã de ninsoare la munte şi predominant sub formã de ploaie în a doua parte a intervalului cu precãdere în nord-vestul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât cele înregistrate în ziua anterioarã vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -9 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici