Video Meteo #azi, 14 martie: Cer mai mult noros, ploi slabe, vânt moderat

Astăzi vremea se va menţine normală din punct de vedere termic, informează ANM.

157 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi normalã termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine normalã termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în jumãtatea de vest a ţãrii, dar numai pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte la munte şi predominant ploi în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 12 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici