Video METEO #azi 14 octombrie 2019: Vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării/ Cum va fi vremea în Bucureşti

Astăzi vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mai mari decât normalul acestei perioadei, transmite ANM.

722 afișări

ROMÂNIA, LUNI

TEMPERATURI MAI MARI DECÂT NORMALUL PERIOADEI

Astăzi vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mai mari decât normalul acestei perioadei. Maxima zilei va fi de 28 grade Celsius. 26 de grade se vor înregistra la Timişoara, 25 la Oradea, 24 la Sibiu, Târgu-jiu şi Craiova.

ROMÂNIA, LUNI NOAPTEA

CER VARIABIL, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sulfa slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 4 şi 15 grade, cu cele mai mici valori în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se poate forma ceaţă.

BUCUREŞTI

VREME FRUMOASĂ ŞI MAI CALDĂ DECÂT ÎN MOD NORMAL

În Bucureşti vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lui octombrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade, iar cele minime între 8 şi 10 grade. Dimineaţa şi noptea, mai ales în zona preorăşenească, sunt condiţii de ceaţă.

MUNTE

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

La munte, meteorologii anunţă vreme caldă şi temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 13 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici