Video Meteo #azi, 21 martie: Soare în vest, ploi locale în centru şi Oltenia

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general între -4 şi 6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali, informează ANM.

411 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi normalã termic. Cerul va mai avea înnorãri în cursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade, iar cea minimã de 3...4 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Ziua, înnorãrile vor persista în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Transilvaniei, unde pe arii restrânse va mai ploua slab, iar în rest va fi variabil. Seara şi noaptea, cerul se va înnora temporar în nord şi nord-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. La munte, izolat şi trecãtor vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general între -4 şi 6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe arii restrânse se va produce brumã în regiunile intracarpatice şi în dealurile subcarpatice din sud, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici