Video METEO #azi 24 octombrie 2019: Vremea continuă să fie deosebit de caldă/ Temperaturile maxime ale zilei

Vremea continuă să fie deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie.

1008 afișări

ROMANIA, JOI

VREME FRUMOASĂ, CEAŢĂ ÎN EST ŞI SUD-EST

Astăzi, vremea rămâne frumoasă şi călduroasă. Dimineaţa va fi ceaţă în Muntenia, Dobrogea şi în zonele joase din Moldova, dar la prânz cerul va fi senin iar temperaturile maxime vor fi de până la 29 de grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei. În Moldova maximele de azi vor fi cuprinse între 13 şi 20 grade Celsius. 

ROMANIA, JOI NOAPTEA

CEAŢĂ ŞI BURNIŢĂ ÎN TRANSILVANIA ŞI OLTENIA

La noapte ceaţa şi burniţa se vor semnala în zonele din Transilvania şi Oltenia. În restul ţării cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 17 grade, cu cele mai scăzute valori în Carpaţii Orientali.

BUCURESTI

VREME CALDĂ, CEAŢĂ NOAPTEA ŞI DIMINEAŢA

Şi în Capitală vremea continuă să fie deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Temperatura va ajunge la 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 8 grade. De mâine maxima zilei scade uşor dar cerul rămâne senin. Nopţile vor fi ceţoase cu minime între 7 şi 9 grade.

MUNTE

CER SENIN, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

Cerul va fi mai mult senin şi în zonele montane, unde temperaturile diurne vor ajunge la 22 de grade Celsius. La noapte se va produce ceaţă şi burniţă, iar minimele vor fi cuprinse între 4 şi 10 grade.

ŢARĂ

CEAŢĂ DENSĂ DIMINEAŢA, VREME FRUMOASĂ DUPĂ-AMIAZA

Mâine în estul şi sud-estul ţării va fi ceaţă asociată şi cu burniţă mai ales dimineaţa şi noaptea. Pe parcursul zilei vremea devine călduroasă cu maxime de până la 27 de grade Celsius. Prima zi din week-end va fi la fel de călduroasă iar vântul va avea intensificări pe crestele Carpaţilor Orientali. Minimele termice din următoarea perioadă se vor încadra între -2 grade în Transilvania şi 14 grade în Dealurile de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici