Video METEO #azi 28 octombrie 2019: Temperaturile scad uşor în mai multe zone. Din această seară apar şi ploile

Astăzi vremea se răceşte uşor în vest, centru şi nord. Cerul va fi noros iar după amiaza sunt prognozate ploi slabe. În sud şi est ziua va debuta cu ceaţă densă asociată cu burniţă, transmite ANM.

856 afișări

ROMANIA, LUNI

VREME MAI RECE ÎN CENTRU, NORD ŞI VEST

Astăzi vremea se răceşte uşor în vest, centru şi nord. Cerul va fi noros iar după amiaza sunt prognozate ploi slabe. În sud şi est ziua va debuta cu ceaţă densă asociată cu burniţă. Maximele zilei se vor încadra între 16 şi 26 de grade Celsius cu cele mai ridicate valori în Oltenia. 17 grade sunt prognozate pentru Iaşi, 19 vor fi la Constanţa, 22 la Piteşti şi Târgu-Jiu şi 23 de grade la Craiova.

ROMANIA, LUNI NOAPTEA

PLOI ÎN MARAMUREŞ, TRANSILVANIA, MOLDOVA ŞI CRIŞANA

La noapte va ploua slab în Maramureş, Crişana, Moldova şi Transilvania. În restul ţării cerul va fi variabil iar pe arii extinse spre dimineaţă se va produce ceaţă asociată cu burniţă. Temperaturile nocturne se vor încadra între 3 şi 13 grade, cu 5 grade la Cluj-Napoca, 6 la Piatra Neamţ şi Baia Mare, 8 la Iaşi şi 12 grade la Constanţa.

BUCURESTI

SCAD UŞOR TEMPERATURILE

În Capitală este prognozată o nouă zi frumoasă, cu cer mai mult senin şi o maximă de 23 de grade Celsius. La noapte şi spre dimineaţă va fi ceaţă iar minima va fi de 8 grade Celsius. De mâine temperaturile încep să scadă, iar cerul va devein variabil, mai mult noros. Sunt prognozate ploi slabe pe parcursul nopţilor când minima va fi de 5-7 grade Celsius.

MUNTE

CER MAI MULT NOROS, VÂNT MODERAT

În zonele montane temperaturile vor scădea comparativ cu zilele de week-end. Cerul va fi variabil, iar în zonele din Transilvania şi Moldova sunt prognozate ploi slabe mai ales spre seară. Vântul va sufla slab şi moderat iar maximele vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici