Video METEO #azi, 8 martie: Vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă

Vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi posibil descărcări electrice, mai ales seara şi noaptea, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, local în Moldova şi pe suprafeţe mici, posibil şi în zona deluroasă a Olteniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte iar maximele termice vor ajunge la 22 de grade.

218 afișări

La noapte sunt aşteptate ploi în Transilvania, Crişana şi Moldova. În a doua parte a nopţii pe crestele montane vor fi precipitaţii şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade iar spre dimineaţă sunt condiţii de ceaţă.

În Bucureşti vremea va fi caldă şi frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab. Temperatura maximã va fi de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 5...7 grade. Vremea se menţine la fel şi în week-end, cu 20 de grade sâmbătă şi 18 pe parcursul zilei de duminică. Duminică seara este posibil să plouă slab iar vântul sufla tare, cu până la 45 km/h.

În zonele montane vremea va fi caldă, dar noaptea sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare la altitudine. Vântul va sufla moderat iar maxima va ajunge la 17 grade în Semenic.

Vremea rămâne caldă şi frumoasă vineri şi sâmbătă în majoritatea regiunilor ţării. Duminică însă sunt prognozate ploi, precipitaţii mixte la munte şi vânt puternic, de până la 50 km/h. Maximele termice vor ajunge la 20 de grade în Muntenia şi Oltenia, iar minimele vor fi de 9 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici