METEO. Prognoză specială ANM: Indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic în Bucureşti

  • Indicele temperatură-umezeală va depăşi duminică şi luni pragul critic în Bucureşti.
  • Potrivit unei prognoze speciale a ANM, în Bucureşti remea va fi călduroasă, mai ales duminică şi luni.
  • Temperatura maximă va fi de 34-36 de grade, uşor mai scăzută marţi, iar cea minimă se va situa între 17 şi 20 de grade.
477 afișări
Imaginea articolului METEO. Prognoză specială ANM: Indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic în Bucureşti

Indicele temperatură-umezeală va depăşi duminică şi luni pragul critic în Bucureşti, anunţă Administraţia Naţională de Meterologie (ANM).

Potrivit unei prognoze speciale a ANM pentru următoarele zile, în Bucureşti vremea va fi călduroasă, cu precădere duminică (23 august) şi luni, (24 august), când în cursul după-amiezilor disconfortul termic va fi accentuat şi indicele temperatură - umezeală (ITU) va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate începând din a doua parte a zilei de luni, astfel încât va creşte probabilitatea pentru apariţia averselor, ce pot avea caracter torenţial, descărcărior electrice şi intensificărilor de vânt posibil cu aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor putea depăşi 15-20 l/mp.

Temperatura maximă va fi de 34-36 de grade, uşor mai scăzută marţi, iar cea minimă se va situa între 17 şi 20 de grade.

Prognoza specială a fost emisă pentru intervalul 23 august, ora 11.00 – 26 august, ora 6.00 în Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici