Video METEO: Weekend cu vreme caldă, dar INSTABILĂ/ Temperaturile ajung până la 27 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Weekend cu vreme caldă, dar instabilă anunţă meteorologii. Sâmbătă va ploua în estul ţării iar aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, grindină şi vânt cu intensificări.

231 afișări

ÎN ŢARĂ

Sâmbătă

Weekend cu vreme caldă, dar instabilă anunţă meteorologii. Sâmbătă va ploua în estul ţării iar aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, grindină şi vânt cu intensificări. În rest, cerul va fi variabil iar ploile vor fi izolate. Maxima termică va ajunge la 27 de grade Celsius în sudul Olteniei.

La noapte cerul va fi variabil, mai mult noros, în cea mai mare parte a ţării. Mai sunt posibile ploi locale iar vântul va sufla moderat. Minima termică va fi de 8 grade Celsius în depresiuni şi 14-16 grade în restul teritoriului.

Duminică

Duminică vremea devine mai caldă decât normalul perioadei dar se menţine instabilă. Va ploua în averse în jumătatea de est a ţării, iar la noapte în sud-vest şi la munte. Va cădea şi grindină iar vântul poate lua aspect de vijelie. Maximele se vor încadra între 21 şi 28 de grade Celsius.

BUCUREŞTI
 
În Capitală urmează două zile cu vreme caldă dar instabilă. După-amiaza va ploua în averse cu tunete şi fulgere, iar vântul va avea intensificări de scurtă durată. Sâmbătă va fi înregistrată o maximă de 25 de grade iar duminică de 27 de grade Crlsius. Nopţile vor fi noroase cu minime cuprinse între 13 şi 15 grade. Luni vremea sunt prognozate noi averse cu tunete şi fulgere şi o maximă de 26 de grade. 
 
LITORAL
 
Şi pe litoral este prognozată tot vreme instabilă, cu o maximă de 22 de grade Celsius şi minime de 13 grade. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza sunt anunţate ploi în averse şi intensificări ale vântului. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici