Metodele mafiote ale proxenetului român care a îngrozit Anglia: şi-a închis iubita în pivniţă, a vrut să-i scoată ochii, să-i taie limba şi tendoanele!

  • Sandu Voicu, 43 de ani, s-a ales cu o condamnare de 8 ani, după ce a pledat vinovat în faţa instanţei.
  • Bărbatul şi-a obligat iubita să se prostitueze, iar când n-a mai fost mulţumit de cât producea a obligat-o să-şi înghită inelul de logodnă.
  • Femeia a scăpat fugind pe străzile din Leeds şi după ce un vecin a alertat autorităţile.
7213 afișări
Imaginea articolului Metodele mafiote ale proxenetului român care a îngrozit Anglia: şi-a închis iubita în pivniţă, a vrut să-i scoată ochii, să-i taie limba şi tendoanele!

Metodele mafiote ale proxenetului român care a îngrozit Anglia: şi-a închis iubita în pivniţă, a vrut să-i scoată ochii, să-i taie limba şi tendoanele!

Sandu Voicu, 43 de ani, s-a ales cu 8 ani de închisoare pentru sechestrare de persoane şi pentru vătămare corporală, după ce şi-a supus iubita la chinuri groznice. Copiind metode din filmele cu mafioţi, Voicu şi-a obligat iubita să se prostitueze, a sechestrat-o în beci şi a pus-o să înghită inelul de logodnă, când nebunia a atins cote maxime. Anchetatorii au stabilit că Voicu şi-a supus partenera la abuzuri fizice ”chinuitoare şi umilitoare”.

Procurorul a declarat că Sandu şi partenera lui aveau o relaţie de lungă durată şi că femeia începuse să lucreze ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, circa 30.000 de euro.

Prima criză a fost de gelozie. Proxenetul ar fi fost deranjat că unul dintre clienţii prietenei sale, care se şi prostitua, a vrut să-şi părăsească soţia pentru a începe o relaţie cu ea.

Cuplul s-a mutat la Leeds, Anglia, în vara anului 2020, iar Voicu a început să o abuzeze din nou, din cauza lipsei clienţilor, scrie Leeds Live, preluat de Români în UK.

Violenţele au culminat când Voicu şi-a dus logodnica în pivniţă, unde a încuiat-o mai multe ore. Acolo a ameninţat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul şi i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate şi a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi şi a da totul în vileag. Într-un alt episod de gelozie, proxenetul şi-a închis iubita în beci şi a obligat-o să înghită inelul de logodnă.

Românul a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală şi o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relaţie intimă.

În dimineaţa zilei de 30 septembrie, femeia a reuşit să scape şi a fugit pe stradă mai mult dezbrăcată. Un localnic a chemat poliţia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici