Metrorex introduce la 1 ianuarie abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii

Metrorex va pune în vânzare la 1 ianuarie 2011 un nou tip de cartelă de transport, respectiv abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii, la preţul de 15 lei, a anunţat, miercuri, operatorul de metrou.

16 afișări
Imaginea articolului Metrorex introduce la 1 ianuarie abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii

Metrorex introduce la 1 ianuarie abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Acest tip de abonament asigură un număr nelimitat de călătorii timp de şapte zile de la data validării.

Metrorex are în prezent tipuri cinci de cartelă, respectiv cu două călătorii, cu zece călătorii, cartela pentru o zi, abonament lunar cu maxim 62 de călătorii şi abonament cu număr nelimitat de călătorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici