Metrorex prelungeşte duminică programul trenurilor cu două ore

Metrorex anunţă că prelungeşte duminică programul trenurilor cu două ore, având în vedere meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, ce se va desfăşura pe stadionul Arena Naţională.

496 afișări
Imaginea articolului Metrorex prelungeşte duminică programul trenurilor cu două ore

Metrorex prelungeşte duminică programul trenurilor cu două ore (Imagine Andrei Pungovschi / Mediafax Foto)

"Metrorex vine în sprijinul publicului participant la finala Cupei Ligii, meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, ce se va desfăşura pe stadionul “Arena Naţională” şi anunţă că duminică, 17 iulie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4", anunţă compania printr-un comunicat de presă.

Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute, precizează Metrorex.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici