Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident în Giurgiu. A fost activat Planul roşu

  • Zece persoane au fost duse la spital în urma accidentului produs duminică pe DN 6, în judeţul Giurgiu, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism.
  • Un accident în care au fost implicate un microbuz cu 16 pasageri şi un autoturism a avut loc duminică după-amiaza pe DN 6, în judeţul Giurgiu.
  • Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie.
561 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident în Giurgiu. A fost activat Planul roşu

Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident în Giurgiu. A fost activat Planul roşu

UPDATE: Potrivit ISU Giurgiu, în total, 17 persoane au fost implicate în accident, 13 din microbuz şi 4 din autoturism.

În urma impactului, au rezultat 11 victime, dintre care una încarcerată. Este vorba de şoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a fost preluat de elicopterul SMURD.

Alte 9 persoane, fără traumatisme severe, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

De asemenea, o victimă, şoferul microbuzului, a refuzat transportul la spital.

Potrivit Centrului Infortrafic, accidentul a avut loc pe DN6 Bucureşti – Alexandria, în localitatea Stâlpu din judeţul Giurgiu.

În accident au fost implicate un microbuz cu 16 pasageri şi un autoturism în care se aflau 4 persoane.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul judeţului Giurgiu a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

La faţa locului intervin o autospecială de stingere, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple, dintre care una din cadrul ISU Teleorman, cinci ambulanţe SAJ şi elicopterul SMURD.

Conform IGSU, 8 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici