Microbuz cu 20 de persoane, implicat într-un accident în Prahova. 4 persoane, transportate la spital | FOTO

Un microbuz cu 20 de pasageri la bord a fost implicat, joi, într-un accident produs pe un drum judeţean din Prahova. Şoferul microbuzului nu ar fi păstrat distanţa faţă de un TIR şi a intrat în acesta, potrivit poliţiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

509 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu 20 de persoane, implicat într-un accident în Prahova. 4 persoane, transportate la spital  | FOTO

Microbuz cu 20 de persoane, implicat într-un accident în Prahova. 4 persoane, transportate la spital | FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs la ieşirea din comuna Ariceştii Rahtivani spre Nedelea.

„Sunt implicate un microbuz cu 20 de persoane şi un autotren în care se afla o persoană. Din primele informaţii, se pare că sunt patru persoane care necesită îngrijiri medicale”, a precizat Vasiloae. Victimele au fost transportate la spital.

La faţa locului intervin un echipaj de stingere, unul de prim ajutor şi autospeciala de victime multiple.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Prahova au afirmat că în microbuzul care circula pe DJ144 se aflau muncitori.

„Din primele date, se pare că un microbuz cu muncitori nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un ansamblu TIR care circula în faţa sa”, au adăugat sursele citate.

Traficul în zonă este restricţionat pe o bandă.

 

Taguri:
accident,
microbuz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici