Microbuz cu muncitori, implicat într-un accident pe DN 1, în Ploieşti

Opt persoane au fost implicate, luni dimineaţă, într-un accident rutier, în cartierul Ploieşti Vest, pe DN 1 A, după ce un autoturism nu a acordat prioritate microbuzului de transport marfă, în care erau muncitori care mergeau la serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

90 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu muncitori, implicat într-un accident pe DN 1, în Ploieşti

Microbuz cu muncitori, implicat într-un accident pe DN 1, în Ploieşti

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs pe DN 1A, la intersecţia cu drumul spre Negoieşti, în coliziune fiind implicate un autoturism şi microbuz de transport marfă, prevăzut cu locuri pentru pasageri.

„Autoturismul se pare că nu ar fi acordat prioritate microbuzului. Microbuzul, care nu efectua curse regulate transport persoane, era prevăzut cu 8 plus 1 locuri, în el se aflau 7 ocupanţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţa, a precizat că o persoană a suferit un traumatism cranio cerebral.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că nimeni nu a fost transportat la spital.

„În microbuz erau 7 persoane şi în autoturism, o persoană. Sunt fără leziuni şi au refuzat transportul la spital”, a declarat Vasiloae.

În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă, în judeţul Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici