Microbuz şcolar, condus de un şofer băut. Bărbatul a fost prins de poliţişti în timp ce mergea să preia copii pentru a-i duce la şcoală

Un bărbat din judeţul Brăila care conducea un microbuz şcolar, în drum spre un sat de unde urma să preia copii, s-a urcat băut la volan. Şoferul a fost prins de poliţiştii brăileni în timpul unui control pe o şosea din judeţ şi a rămas fără permisul de conducere.

922 afișări
Imaginea articolului Microbuz şcolar, condus de un şofer băut. Bărbatul a fost prins de poliţişti în timp ce mergea să preia copii pentru a-i duce la şcoală

Microbuz şcolar, condus de un şofer băut la Brăila. Acesta mergea să ia copii spre şcoală

Potrivit poliţiştilor, în momentul în care a fost pus să sufle în fiolă, şoferul nu transporta pasageri. Totuşi, el se îndrepta către satul Plaşoiu, de unde urma să ia mai mulţi copii pentru a-i transporta la şcoală.

Bărbatul a fost verificat cu etilotestul şi astfel poliţiştii au constatat că a consumat alcool. Şoferul a rămas fără pemisul de conducere şi a fost amendat.

„Poliţiştii din Făurei au oprit pe raza comunei Vişani un microbuz şcolar condus de un bărbat de 51 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l în aerul expirat. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare 1.305 lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Poliţiştii care l-au tras pe dreapta s-au asigurat că şoferul nu îşi va continua cursa.

Copiii au fost preluaţi de un alt microbuz şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici