Mihai Călinescu, adjunct al şefului Poliţiei, audiat ca martor în dosarul lui Voicu

Adjunctul chestorului Petre Tobă, Mihai Călinescu, a fost audiat, vineri, de procurorii anticorupţie, în calitate de martor, în dosarul în care DNA îi cercetează pe senatorul PSD Cătălin Voicu, pe jduecătorul Florin Costiniu şi pe oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic.

77 afișări
Imaginea articolului Mihai Călinescu, adjunct al şefului Poliţiei, audiat ca martor în dosarul lui Voicu

Mihai Călinescu, adjunct al şefului Poliţiei, audiat ca martor în dosarul lui Voicu (Imagine: IGPR)

La ieşirea din sediul DNA, Mihai Călinescu a declarat că îl cunoaşte de mulţi ani pe senatorul Cătălin Voicu, el nefăcând alte precizări pe această temă.

Adjunctul chestorului Petre Tobă a arătat însă că, deşi îl cunoaşte pe Voicu de atâta timp, nu a făcut niciodată nimic din cele semnalate în interceptările în cazul senatorului PSD.

În presă au apărut mai multe stenograme ale interceptărilor în cazul senatorului PSD Cătălin Voicu.

În acestea apar nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistraţi - Florin Costiniu, şi de oameni de afaceri - Costel Căşuneanu şi Marius Locic, a relatat Hotnews.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici