Mii de gălăţeni au fost lăsaţi din nou fără apă potabilă. O lucrare a lăsat zona centrală a oraşului fără apă

  • Aproximativ 10.000 de gălăţeni au rămas joi fără apă potabilă.
  • Două cartiere ale oraşului Galaţi nu sunt alimentate cu apă rece joi, în intervalul orar 08.00-19.00.
  • Gălăţenii care locuiesc în zonele în care se desfăşoară lucrarea au fost sfătuiţi să-şi facă rezerve de apă.
242 afișări
Imaginea articolului Mii de gălăţeni au fost lăsaţi din nou fără apă potabilă. O lucrare a lăsat zona centrală a oraşului fără apă

Mii de gălăţeni au fost lăsaţi din nou fără apă potabilă. O lucrare a lăsat zona centrală a oraşului fără apă

Aproximativ 10.000 de gălăţeni au rămas joi fără apă potabilă din cauza unei lucrări care presupune conectarea unei conducte noi la reţeaua urbană. Societatea locală a anunţat că a oprit timp de 11 ore instalaţiile care furnizează acest serviciu în centrul oraşului.

Două cartiere ale oraşului Galaţi nu sunt alimentate cu apă rece joi, în intervalul orar 08.00-19.00.

Mii de gălăţeni sunt afectaţi, pe lista cu imobile aflându-se zeci de blocuri şi de agenţi economici şi instituţii, printre care şi o şcoală.

„În cadrul lucrărilor care fac parte din obiectivul de investiţii Apă Canal Galaţi se cuplează conducte. 11 ore nu este apă în Mazepa 1, dar şi în zonele învecinate. Sunt afectate şi instituţii, printre care Şcoala nr.28 ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul societăţii Apă Canal Galaţi, Cornelia Arnăutu.

Gălăţenii care locuiesc în zonele în care se desfăşoară lucrarea au fost sfătuiţi să-şi facă rezerve de apă, dar în cazul unor situaţii speciale, societatea edilitară Apă Canal pune la dispoziţie o cisternă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici