Mii de gălăţeni au rămas fără apă la robinete, din cauza unei lucrări

Mii de gălăţeni au rămas fără apă din cauza unei lucrări la reţeaua de distribuţie din oraş. Sute de imobile din centrul municipiului au fost debranşate temporar de la reţeaua urbană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

194 afișări
Imaginea articolului Mii de gălăţeni au rămas fără apă la robinete, din cauza unei lucrări

Mii de gălăţeni au rămas fără apă la robinete, din cauza unei lucrări

Mii de gălăţeni din zona centrală a oraşului au rămas joi fără apă rece la robinete. Restricţia este în vigoare timp de 16 ore, în intervalul orar 8.00-24.00. Sunt afectaţi consumatorii casnici din aproape 150 de case şi blocuri, dar şi zeci de imobile în care îşi desfăşoară activitatea instituţii şi agenţi economici, inclusiv mai multe hoteluri, bănci şi magazine.

„Pentru asigurarea frontului de lucru constructorului, zona afectată de oprirea apei potabile a fost extinsă din Centru spre Port şi Valea Oraşului. Lucrările fac parte din obiectivul de investiţii Modernizare strada Domnească - Reabilitare reţea apă potabilă”, se arată într-un comunicat de presă al societăţii care furnizează apă în Galaţi.

Potrivit acestuia, în zonă se vor executa lucrări de cuplare şi punere în funcţiune a unei noi conducte de apă şi anularea conductei provizorii, supraterane.

În perioada în care se desfăşoară lucrarea, locuitorii din blocurile afectate pot solicita, în cazul unor urgenţe, cisterna cu apă a societăţii edilitare.

În zona centrală a oraşului au loc lucrări care anul acesta au provocat mai multe restricţii în furnizarea apei potabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici