Mii de turişti, aşteptaţi în acest week-end la Liberty Parade, în sudul litoralului

Mii de persoane sunt aşteptate să participe, în acest week-end, la cea de-a 14-a ediţie a Liberty Parade, care va avea loc, la fel ca în fiecare an, în şase staţiuni din sudul litoralului, turiştii urmând să aibă parte de 14 ore de muzică electronică şi dans continuu.

245 afișări
Imaginea articolului Mii de turişti, aşteptaţi în acest week-end la Liberty Parade, în sudul litoralului

Mii de turişti, aşteptaţi în acest week-end la Liberty Parade, în sudul litoralului (Imagine: Florin Gheorghe/Arhiva Mediafax Foto)

Startul petrecerii a fost dat sâmbătă, la ora 16.00, în staţiunea Olimp, sute de tineri alăturându-se Caravanei Liberty Parade, compusă din patru camioane descoperite în care DJ-ii mixează live. Caravana va defila pe traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, destinaţia finală fiind Black Sea Arena, care îşi va deschide porţile la ora 19.00. Pe întregul parcurs, caravanei i se vor alătura tineri îmbrăcaţi în costume excentrice, cu frizuri şi machiaje stridente.

În cele patru camioane de la Caravana Liberty Parade vor mixa şaisprezece DJ români: Emi Matei, CiuPy & Mihai Bejenaru, Ciprian Iordache, Paul Masters, Christian Green, Shidance, Marc Rayen, Afgo, S-Funk, Gruuvelement’s, DJ Dark, Asher & ScreeN, Mentol şi Andu.

Caravana plină de petrecăreţi costumaţi cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci, va ajunge în jurul orei 19.00 la Black Sea Arena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn. Aici îi vor aştepta şi vor mixa toată noaptea UMEK, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu, Vika Jigulina, DJ Carlos & Jasc, Just2, Luca M şi Raoul Russu. Spectacolul se va desfăşura până duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, intrarea la eveniment fiind liberă, pentru participanţi fiind destinate patru porţi de acces.

Organizatorii se aşteaptă ca peste 50.000 de persoane,de toate vârstele să participe, până duminică dimineaţă, la Liberty Parade. Ediţia de anul trecut a strâns, în total, peste 60.000 de persoane, spun organizatorii.

Pentru ca parada să se desfăşoare fără incidente, o autospecială a ISU, cu echipaj complet, se va afla pe traseu. De asemenea, peste 140 de jandarmi sunt mobilizaţi pe durata desfăşurării celei de-a 14-a ediţii a Liberty Parade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici