Mike Pompeo a slăbit peste 40 de kg în 6 luni cu dieta „do it yourself”

Fostul secretar de stat american cântărea aproape 136 kg. Şi-a schimbat alimentaţia şi activităţile fizice. „Nu am avut antrenor, dietetician, am fost doar eu”.

40175 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo a slăbit peste 40 de kg în 6 luni cu dieta „do it yourself”

Mike Pompeo a slăbit peste 40 de kg în 6 luni cu dieta „do it yourself”

Peste 40 kg în şase luni cu dieta DIY şi exerciţii fizice. Este noul Mike Pompeo, apărut în ultimele fotografii publicate cu prilejul unui interviu acordat pentru „New York Post”.

„Am început să fac mişcare. Nu în fiecare zi, ci aproape în fiecare zi, şi să mănânc corect. Greutatea a început să dispară”, a spus americanul de 58 de ani.

Pompeo a explicat că, în iunie 2021, când a călcat pe cântar, a observat că indica 136 kg.

„A doua zi, m-am ridicat şi i-am spus soţiei mele: „Susan, azi este ziua””. Apoi, a investit într-o mică sală de sport acasă, cu greutăţi. „Am încercat să fac mişcare de cinci până la şase ori pe săptămână de aproximativ o jumătate de oră. Nu aveam niciun antrenor, niciun dietetician, eram doar eu”, a subliniat el.

Imposibil fără specialist?

În SUA se discută aprins despre dieta lui, unele surse mass-media îndoindu-se că fostul secretar de stat şi fost director al CIA ar fi putut cu adevărat să slăbească atât de mult şi într-un timp atât de scurt, fără ajutorul specialiştilor.

Pompeo a mai explicat că sporirea în greutate a început când a fost ales în Congres, în 2010. Mai mult, când era secretar de stat în administraţia Trump, a fost nevoit să călătorească mult şi să lucreze fără oprire.

În cele din urmă, s-a trezit mâncând hamburgeri, carbohidraţi cu conţinut ridicat de calorii şi dulciuri. Pierderea în greutate ar putea fi, de asemenea, înaintea unei candidaturi la preşedinţie, în 2024. Dar fostul secretar de stat neagă, deocamdată. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici