Militari americani dintr-un batalion de cavalerie au fost instruiţi de specialişti români

  • Mai mulţi militari americani din cadrul Batalionului 2-5 Cavalerie au fost instruiţi de specialişti români.
  • Antrenamentul s-a desfăşurat la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I" din Bucureşti.
1009 afișări
Imaginea articolului Militari americani dintr-un batalion de cavalerie au fost instruiţi de specialişti români

Militari americani dintr-un batalion de cavalerie au fost instruiţi de specialişti români

Reprezentanţii MApN au anunţat că militarii americani au fost instruiţi la Universitatea Naţională de Apărare Carol I.

„Un specialist CIMIC în Afaceri Culturale de la Batalionul 1 CIMIC a participat alături de instructorii Departamentului Regional de Management al Crizelor şi Operaţii Multinaţionale (DRMCOM) din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare Carol I la instruirea unui grup de militari americani ai Batalionului 2-5 Cavalerie din Statele Unite ale Americii. La activitatea au participat şi specialişti din cadrul Statului Major al Forţelor Terestre, Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est şi UNESCO România”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Potrivit MApN, sesiunea de instruire a militarilor Batalionului 2-5 Cavalerie din Statele Unite ale Americii a fost organizată de către DRMCOM, ca parte integrantă a pachetului de instruire a militarilor americani la rotaţia contingentului american pe teritoriul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici