Ministerul britanic al Apărării: Soldaţii din Belarus au început exerciţiile din antrenamentul de iarnă / Planul pentru Donbas

  • Forţele terestre din Belarus au fost trimise pe teren pentru începerea exericiţiilor din antrenamentul de iarnă.
  • Astfel, creşte ameninţarea reală în nordul Ucrainei.
17392 afișări
Imaginea articolului Ministerul britanic al Apărării: Soldaţii din Belarus au început exerciţiile din antrenamentul de iarnă / Planul pentru Donbas
Noi informaţii despre planurile invadatorilor şi aliaţilor acestora vin de la Ministerul britanic al Apărării, joi. 
 
„Forţele terestre belaruse au fost dislocate din garnizoana lor pe teren, pentru exerciţii. Se aliniază astfel programului de sezon al Belarusului, care ajunge în momentul important al antrenamentul de iarnă în luna mai”, se arată în update-ul Ministerului britanic. 
 
„Cel mai probabil, Rusia va încerca să crească nivelul de ameninţare faţă de Ucraina prin aceste exerciţii cu scopul de a influenţa mişcarea trupelor ucrainiene către nordul ţării şi pentru a bloca încercarea lor de a lua parte la luptele pentru Donbas, din estul Ucrainei”, mai precizează documentul.
 
„Abaterea de la exerciţiile stabilite poate reprezenta o ameninţare pentru aliaţi şi parteneri şi nu este anticipată momentan”, mai arată postarea.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici