Ministerul Educaţiei. Situaţia cazurilor de Covid la elevi şi cadre didactice de la începutul semestrului doi. Câte s-au înregistrat

  • Aproape 1.500 de elevi şi profesori au fost confirmaţi cu Covid 19 de când a început semestrul doi.
  • Peste 700 de clase au activitatea suspendată timp de două săptămâni.
  • Statistica este realizată de Ministerul Educaţiei începând de pe 8 februarie până în prezent.
2525 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei. Situaţia cazurilor de Covid la elevi şi cadre didactice de la începutul semestrului doi. Câte s-au înregistrat

Aproape 1.500 de elevi şi profesori au fost confirmaţi cu Covid 19 de când a început semestrul 2. Ca urmare, peste 700 de clase au activitatea suspendată timp de două săptămâni. 

Statistica este realizată de Ministerul Educaţiei începând de pe 8 februarie până în prezent. În ultimele 11 zile, sute de profesori şi elevi au aflat că sunt infectaţi cu virusul SARS CoV-2., iar autorităţile au decis să suspende cursurile din 730 de clase.

Numărul total de cazuri la nivel naţional, înregistrate în şcoli în perioada 08-19 februarie 2021 (ora 18.00). Număr clase cu activitate suspendată în perioada 08-19 februarie: 730. Număr elevi confirmaţi în perioada 08-19 februarie: 809. Număr angajaţi confirmaţi în perioada 08 - 19 februarie: 638”, au anunţat reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici