Ministerul Energiei: Liniile de energie electrică nu sunt afectate de inundaţii, nu există debranşări

Liniile de energie electrică nu sunt afectate, iar în acest moment nu s-au înregistrat debranşări în rândul consumatorilor, a declarat un reprezentant al Ministerului Energiei la şedinţa comandamentului de inundaţii de la Ministerul Afacerilor Interne.

182 afișări
Imaginea articolului Ministerul Energiei: Liniile de energie electrică nu sunt afectate de inundaţii, nu există debranşări

Ministerul Energiei: Liniile de energie electrică nu sunt afecate de inundaţii, nu există debranşări

„Toţi operatorii distribuţiei electrice nu au probleme, iniile nu sunt afectate, nu avem consumatori debranşaţi, cel puţin în ultima raportare pe care ne-au făcut-o dânşii”, anunţă reprezentantul ministerului.

„În ceea ce priveşte situaţia hidrologică şi a modului care se tranziteaziitează viiturile pe râurile care au amenajări hidroenergetice, în momentul de faţă Hidroelectrica ne transmite că se deversează la unee amenajări, dar situaţia este una normaă din punct de vedere al exploatărilor şi a siguranţei”, a precizat oficialul.

Reprezentantul Ministerului Energiei a mai precizat că echipele de intervenţie se află în aşteptare pentru a interveni în caz de nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici