Ministerul Justiţiei anunţă selecţie pentru 10 posturi de conducere vacante în principalele parchete, inclusiv DNA

Ministerul Justiţiei organizează selecţia procurorilor pentru a face propuneri de numire pentru ocuparea funcţiilor vacante de conducere în cadrul principalelor parchete. Perioada de selecţie a început luni.

528 afișări
Imaginea articolului Ministerul Justiţiei anunţă selecţie pentru 10 posturi de conducere vacante în principalele parchete, inclusiv DNA

Ministerul Justiţiei anunţă selecţie pentru 10 posturi de conducere vacante în principalele parchete

Potrivit Ministerului Justiţiei, sunt vacante posturile de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; de procuror şef secţie-Secţia de urmărire penală şi criminalistică al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; de procuror şef secţie-Secţia parchetelor militare-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; de procuror şef secţie-Secţia de resurse umane şi documentare-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; de adjunct al procurorului şef al DIICOT şi de adjunct al procurorului şef al DNA; precum şi postul de adjunct al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi de procuror şef secţie-Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie-Direcţia Naţională Anticorupţie.

Se organizează selecţie şi pentru funcţia de procuror şef secţie-Secţia de combatere a corupţiei-Direcţia Naţională Anticorupţie.

Procurorii pot depune cereri de înscriere, până la data de 30 decembrie 2019, ora 24.00, la Direcţia resurse umane a Ministerului Justiţiei din Bucureşti.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se va afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se va publica pe site-ul instituţiei până la data de 14 ianuarie 2020, ora 24.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici