Ministerul Sănătăţii: Contribuţia la asigurările de sănătate nu va creşte

Contribuţia la asigurările sociale de sănătate nu va creşte, ci dimpotrivă, prin Programul de guvernare al USL se prevede chiar reducerea acesteia, precizează Ministerului Sănătăţii, într-un comunicat de vineri urmare a unor "zvonuri" din presă privind o majorare cu 3 la sută.

296 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii: Contribuţia la asigurările de sănătate nu va creşte

Ministerul Sănătăţii: Contribuţia la asigurările de sănătate nu va creşte (Imagine: Shutterstock)

"Ministerul Sănătăţii a primit o informaţie din mass-media conform căreia se intenţionează realizarea unei campanii de dezinformare a opiniei publice de către un post de televiziune privind o presupusă intenţie a Ministerului Sănătăţii de a creşte contribuţiile de asigurări sociale cu 3%. Ministerul Sănătăţii dezavuează un asemenea zvon şi consideră că se încearcă o provocare şi o manipulare a opiniei publice fără nicio legătură cu realitatea", se arată în comunicatul ministerului.

Sursa citată mai menţionează, în acelaşi comunicat postat pe site-ul propriu, că "prin Programul de Guvernare al USL se prevede chiar reducerea cotelor de asigurări sociale".

Ministerul Sănătăţii a anunţat anterior că ministrul de resort, Eugen Nicolăescu, va susţine sâmbătă o conferinţă de presă, la sediul instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici