Ministerul Turismului va cumpăra servicii de creaţie de 8,6 milioane lei pentru promovarea brandului turistic

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a lansat procedura de achiziţie a unor servicii de creaţie pentru realizarea campaniilor de promovare şi creşterea gradului de conştientizare asupra brandului turistic naţional, contractul fiind estimat la 8,6 milioane lei, fără TVA.

297 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului va cumpăra servicii de creaţie de 8,6 milioane lei pentru promovarea brandului turistic

Ministerul Turismului va cumpăra servicii de creaţie de 8,6 milioane lei pentru promovarea brandului turistic

Ministerul va achiziţiona "servicii de creaţie în vederea realizării campaniilor de promovare şi a creşterii gradului de conştientizare asupra brandului turistic naţional", potrivit unui anunţ de participare postat pe site-ul e-licitatie.ro.

Anunţul implică un contract de achiziţii publice, tipul procedurii fiind licitaţia restrânsă.

Valoarea totală estimată a contractului este de 8,6 milioane lei, fără TVA. Banii vor proveni din fonduri europene nerambursabile (proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile FEDR - Programul Operaţional Regionale).

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut. Durata contractului este de 12 luni începând de la data atribuirii.

Serviciile de publicitate (producţie de filme publicitare) vor fi prestate în România.

Companiile interesate să participe la licitaţie trebuie să prezinte un certificat de atestare fiscală privind îndeplinirea la zi a obligaţiilor exigibile de plată a impozitelor şi taxelor către bugetul de stat consolidat şi către bugetul local şi să aibă o cifră de afaceri pe ultimii trei ani egală sau mai mare de patru milioane euro. De asemenea, companiile trebuie să facă dovada că au prestat minim trei contracte similare pentru proiecte internaţionale, în ultimii cinci ani, cu un buget egal sau mai mare de două milioane de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 septembrie. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici