Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Peste 150 de rachete antigrindină, lansate în zona viticolă Valea Călugărească

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Valea Călugărească, în judeţul Prahova, unde se desfăşoară Festivalul Vinului, că au fost lansate, în 2017, peste 150 de rachete antigrindină, pentru protejarea culturilor de viţă de vie.

183 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Peste 150 de rachete antigrindină, lansate în zona viticolă Valea Călugărească

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Peste 150 de rachete antigrindină, lansate în zona viticolă Valea Călugărească

Prezent la Valea Călugăreacă, judeţul Prahova, unde vineri a început Festivalul Vinului, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că în zonă au fost lansate peste 150 de rachete antigrindină, anul acesta, pentru protejarea culturilor de viţă de vie.

„În acest an, în zona în care ne aflăm, au fost lansate 158 de rachete care au protejat suprafeţele. (...) 15.000 de hectare protejate nu e de-aici, de colea, este o suprafaţă destul de importantă şi merită să facem eforturi şi vom face şi la anul viitor în aşa fel ncât oamenii să fie în siguranţă”, a declarat Petre Daea.

La Festivalul Vinului, aflat la a XVI-a ediţie, ministrul a spus că preferă vinul roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici