Ministrul Apărării a mers 56 kilometri pe bicicletă pentru participarea militarilor răniţi la Invictus

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, a mers, sâmbătă, 56 kilometri pe bicicletă în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru participarea militarilor răniţi în misiuni la jocurile paralimpice Invictus, care vor avea loc la Toronto.

346 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării a mers 56 kilometri pe bicicletă pentru participarea militarilor răniţi la Invictus

Ministrul Apărării a mers 56 kilometri pe bicicletă pentru participarea militarilor răniţi la Invictus

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Povestaşii, alături de Mihnea Motoc participând şi voluntarii Invictus.

"În seria acţiunilor derulate de inimoşii de la Asociaţia Povestaşii, pentru a strânge fonduri necesare susţinerii participării militarilor români la Jocurile Invictus de la Toronto, intrăm în noroi serios acum, profesionişti în ale offroad-ului ori amatori, toţi entuziaşti, pentru 56 de kilometri de anduranţă în spiritul Invictus, pe traseul de competiţie Prima Evadare", a scris Mihnea Motoc pe pagina de Facebook înainte de începerea cursei la care au participat 25 de persoane.

Campania de strângere de fonduri se încheie pe 9 noiembrie.

Jocurile Invictus sunt organizate de Fundaţia cu acelaşi nume, patronată de Prinţul Harry al Marii Britanii, în scopul de a creşte gradul de informare a publicului larg cu privire la problematica veteranilor răniţi în teatrele de operaţii şi de a încuraja şi sprijini recuperarea fizică şi reabilitarea acestora.

Prima ediţie a jocurilor, care a avut loc la Londra, în anul 2014, a fost urmată de Invictus 2016, organizată de Statele Unite ale Americii la Orlando, Florida. Ediţia 2017 a jocurilor se va desfăşura în perioada 24-30 septembrie la Toronto, Canada şi va reuni aproape 600 de sportivi, care se vor întrece în cadrul a 12 discipline sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici