Ministrul Cseke: 10 creşe moderne şi eficiente energetic intră în procedură de licitaţie publică

Zece noi creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic vor putea intra în procedură de licitaţie publică, anunţă, marţi, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei.

110 afișări
Imaginea articolului Ministrul Cseke: 10 creşe moderne şi eficiente energetic intră în procedură de licitaţie publică

Potrivit ministrului, în Vişeu de Sus (jud. Maramureş) va fi construită o creşă mare, în Valea Mărului (jud. Galaţi) – o creşă medie, iar opt creşe mici vor fi finanţate în Bucecea (jud. Botoşani), Lumina (jud. Constanţa), Tismana (jud. Gorj), Lupeni (jud. Hunedoara), Floreşti (jud. Prahova), Darabani (jud. Botoşani), Barcani (jud. Covasna) şi Băileşti (Dolj).

După primele 60 de creşe care au intrat în procedură de licitaţie publică şi pentru care urmează să fie demarată construcţia lor în municipii, acum vor putea fi construite cinci creşe în oraşe, patru în comune şi încă o creşă în municipiul Băileşti (Dolj), a subliniat ministrul dezvoltării.

„Întrucât necesarul de creşe este în continuare mare, iar educaţia timpurie este foarte importantă pentru dezvoltarea oricărui copil, aşteptăm în continuare solicitările autorităţilor publice locale pentru construcţia de noi creşe”, a spus ministrul Cseke Attila.

Acesta a precizat că informaţiile necesare întocmirii cererilor de finanţare sunt disponibile pe pagina de internet a ministerului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici