Ministrul Culturii: Nu cred că Iohannis poate să meargă atât de mult în derizoriu încât să propună un referendum

Ministrul Culturii, Valer Daniel Breaz, declară că nu crede că preşedintele Iohannis poate să meargă „atât de mult în derizoriu” încât, după exemplul lui Traian Băsescu, să propună un referendum pe care „să îl lipească de alte tipuri de alegeri”.

84 afișări
Imaginea articolului Ministrul Culturii: Nu cred că Iohannis poate să meargă atât de mult în derizoriu încât să propună un referendum

Ministrul Culturii: Nu cred că Iohannis poate să meargă atât de mult în derizoriu încât să propună un referendum

Valer Daniel Breaz a declarat, miercuri, la Constanţa, că, prin eventuala convocare a unui referendum, preşedintele Iohannis încearcă să iasă în evidenţă.

„Nu cred că poate să meargă atât de mult în derizoriu încât, după exemplul preşedintelui Băsescu, să vină şi să propună un referendum pe care să îl lipească de alte tipuri de alegeri”, a declarat Breaz.

În opinia acestuia în 26 mai, populaţia ar trebui să se concentreze numai asupra alegerilor europarlamentare.

Declaraţia ministrului vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este aproape hotărât să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, şi alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici