Ministrul de Interne anunţă că în acest moment nu mai sunt trenuri blocate între staţii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că 87 de echipe lucrează în judeţele care au rămas fără energie electrică în urma ninsorii şi viscolului. Dan a vorbit şi despre trenurile care au avut întârzieri şi a menţionat că în acest moment nu mai sunt trenuri blocate.

497 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Interne anunţă că în acest moment nu mai sunt trenuri blocate între staţii

Ministrul de Interne anunţă că în acest moment nu mai sunt trenuri blocate între staţii

„Partea bună este că nu am înregistrat persoane înzăpezite sau la care accesul să nu se poată face din cauza vremii. Probleme deosebite au fost îrnegistrate la nivelul infrastructurii de transport. Astăzi au fost anulate 11 trenuri de călători iar alt 15 trenuri au înregistrat întârzieri. În acest moment, datele pe care le-am obţinut de la Ministerul Transporturilor relevă că nu înregistrăm trenuri blocate între staţii şi se acţionează cu toate resursele disponibile ale CFR pentru remedierea situaţiei”, a declarat ministrul Carmen Dan, la RomaniaTV.

Ministrul de Interne a vorbit şi despre oraşele din vestul ţării, care au rămas fără energie electrică din cauza viscolului şi a ninsorii.

„O problemă serioasă o constituie lipsa alimentării cu energie electrică. În acest moment, Sunt 44.000 de consumatori şi se lucrează pentru remedierea situaţiei 87 cu echipe de intervenţie. (...) Şenilatele din dotarea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă au sprijinit echipele electrica, pentru a asigura accesul acestora în zonele înzăpezite”, a mai spus ministrul de Interne.

Zeci de mii de oameni din judeţele Arad şi Timiş au rămas, duminică, fără curent din cauza viscolului şi a ninsorilor care au afectat liniile de medie tensiune. Probleme sunt şi în judeţele Caraş-Severin şi Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici