Ministrul Educaţiei: La unele materii să nu se mai dea note. Elevul să vină la şcoală de plăcere

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, joi, că a discutat cu profesori şi specialişti din minister despre posibilitatea ca la anumite materii să nu se mai dea note, pornind de la premisa că "elevul trebuie să vină la şcoală de plăcere".

2390 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei: La unele materii să nu se mai dea note. Elevul să vină la şcoală de plăcere

Ministrul Educaţiei: La unele materii să nu se mai dea note. Elevul să vină la şcoală de plăcere (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

"Am început să discut cu profesorii şi în minister despre posibilitatea ca la anumite materii să nu se dea note. Elevul trebuie să vină la şcoală de plăcere", a spus Pricopie, la un eveniment de analiză a violenţei în şcoli.

Ministrul Educaţiei a adăugat, pe aceeaşi temă, că unele cadre didactice nu agreează ideea de a nu se mai da note la unele materii de studiu.

"Unii profesori nu sunt de acord cu acest lucru, consideră că este un instrument de impunere a autorităţii. Vom mai analiza", a mai spus Remus Pricopie.

Ministrul nu a precizat la care dintre materii ar urma să nu se mai dea note, în cazul în care propunerea discutată va ajunge să fie aplicată în şcoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici