Ministrul Educaţiei Monica Anisie recomandă limitarea excursiilor în străinătate

Monica Anisie a recomandat, într-o videoconferinţă cu inspectorii şcolari, ca excursiile sau activităţile în afara ţării să fie limitate. Ministrul Educaţiei a susţinut că Direcţia de Sănătate Publică trebuie informată de Inspectoratul Şcolar la întoarcerea în ţară a grupurilor de elevi.

1151 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei Monica Anisie recomandă limitarea excursiilor în străinătate

Ministrul Educaţiei Monica Anisie recomandă limitarea excursiilor în străinătate

Decizia deplasărilor în străinătate poate fi luată de fiecare unitate de învăţământ, cu acordul părinţilor.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a recomandat tuturor inspectorilor şcolari limitarea excursiilor sau activităţilor în afara ţării, mai ales în zonele aflate în carantină. De asemenea, într-o videoconferinţă susţinută cu inspectorii şcolari din întreaga ţară, Monica Anisie a subliniat importanţa informării Direcţiilor de Sănătate Publică după întoarcerea în România a grupurilor de elevi.

în acelaşi timp, ministrul a precizat că decizia privind deplasările în străinătate aparţine fiecărei unităţi de învăţământ, după consultarea cu părinţii copiilor.

La sediul Ministerului Educaţiei, Monica Anisie a avut o întâlnire şi cu ministrul Sănătăţii, Victor Costache, pentru actualizarea planului de măsuri al Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici