Ministrul Justiţiei a cerut Inspecţiei Judiciare controale privind managementul la DNA şi Parchetul General

Tudorel Toader, ministrul interimar al Justiţiei, a trimis o solicitare Inspecţiei Judiciare, pe 19 iunie, de efectuare a unor controale la DNA şi Parchetul General privind eficienţa managerială. Inspectorii analizează solicitarea, urmând a stabili dacă demarează verificările.

809 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei a cerut Inspecţiei Judiciare controale privind managementul la DNA şi  Parchetul General

Ministrul Justiţiei a cerut Inspecţiei Judiciare controale privind managementul la DNA şi Parchetul General

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că la DNA nu ar fi fost efectuat un astfel de control de aproape zece ani, iar la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de mai bine de 20 de ani.

"În momentul în care avem rezultatele evaluării, atunci o să le comunic", a declarat Tudorel Toader la CSM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici