Ministrul Justiţiei a spus unde s-ar afla, de fapt, Alina Bica

Cătălin Predoiu a declarat că regretă situaţia Alinei Bica, dată în urmărire internaţională pentru a executa o pedeapsă de 4 ani de închisoare, precizând că instituţia pe care o conduce va demara toate procedurile necesare extrădării sale. Bica a fost secretar de stat la MJ în mandatul lui Predoiu.

4637 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei a spus unde s-ar afla, de fapt, Alina Bica

Ministrul Justiţiei a spus unde s-ar afla, de fapt, Alina Bica: Nu pot decât să regret această situaţie

Ieri (miercuri, n.r) am aflat vestea privind decizia în cazul fostulu isecretar de stat Bica. Nui am niciun alt semnal oficial, Ministerul Justiţiei îşi exercită atribuţiile indiferent de persoană. Dacă nu mă înşel, e într-o ţară europeană. În Spania parcă, nu? Dacă e pe teritoriul unui stat european, funcţionează reglementările necesare ca Ministerul Justiţiei să facă proceduri de extrădare. Ne vom exercita atribuţiile indiferent de ce persoană este vorba”, a spus Cătălin Predoiu.

Alina Bica a fost secretar de stat în perioada mandatelor deţinute la Ministerul Justiţiei de Cătălin Predoiu.

„Într-o notă strict personală, deşi nu e cazul, nu pot decât să regret această situaţie”, completează ministrul Justiţiei.

Poliţia Română a dat-o în urmărire pe fosta şefă DIICOT Alina Bica, după ce instanţa supremă i-a respins apelul, aceasta rămânând cu pedeapsa 4 ani de închisoare cu executare. Fotografia şi detaliile despre Alina Bica au fost publicate pe site-ul Poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici