Ministrul Justiţiei: Ce se întâmplă la Autoritatea pentru Cetăţenie e scandalos şi îmi pare rău pentru angajaţi

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună a declarat, joi, că "ce se întâmplă la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie este scandalos", iar activitatea instituţiei este dezastruoasă, concluziile controlului solicitat de ministru urmând să fie prezentate în cursul zilei.

1522 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei: Ce se întâmplă la  Autoritatea pentru Cetăţenie e scandalos şi îmi pare rău pentru angajaţi

Ministrul Justiţiei: Ce se întâmplă la Autoritatea pentru Cetăţenie e scandalos şi îmi pare rău pentru angajaţi (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Ministrul Justiţiei Raluca Prună, prezentă joi la bilanţul DIICOT, a declarat, despre situaţia de la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie (ANC), că este scandalos ce se întâmplă acolo şi că îi pare rău că "angajaţi ai Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie au ales să exporte în presă o problemă instituţională".

Totodatã, ministrul Justiţiei a spus că a trimis un control la ANC. "Pentru că am exportat în presă, veţi afla astăzi concluziile care sunt dezastruoase cu privire la activitatea ANC", a mai declarat Raluca Prună.

Cinci şefi ai Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie şi-au anunţat demisiile din funcţii, printr-o scrisoare adresată ministrului Justiţiei, Raluca Prună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici