Ministrul Mediului, despre restricţii la apă: Vor mai fi localităţi care vor trebui să ia măsuri

Vor mai fi localităţi care vor fi nevoite să restricţioneze consumul de apă potabilă, a anunţat miercuri Tánczos Barna, ministrul Mediului.

210 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului, despre restricţii la apă: Vor mai fi localităţi care vor trebui să ia măsuri

Ministrul Mediului, despre restricţii la apă: Vor mai fi localităţi care vor trebui să ia măsuri

Întrebat la finalul şedinţei de Guvern dacă vor mai fi localităţi în care se va face apel la reducerea consumului de apă, ministrul Mediului a spus: „Atenţionările şi apelurile vor veni în continuare pentru că vor fi în continuare administraţii locale care vor trebui să ia măsuri pentru asigurarea apei potabile pentru toţi cetăţenii şi pentru asigurarea apei potabile pe termen mediu şi lung”.

Tánczos Barna spune că restricţiile dispuse pe plan local sunt impuse pentru refacerea rezervelor de apă pe timp de noapte sau pe acele perioade în care se aplică restricţiile.

El a făcut un apel la responsabilitate.

„Sunt foarte multe localităţi care au sistemele de alimentare cu apă potabilă construite pe un consum normal, fără a consuma apă potabilă pentru alte scopuri, industriale sua bazine de înot sau udatul gărdinii sau a gazonului. Mai ales în această perioadă trebuie să fim responsabili”, a adăugat ministrul Mediului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici