Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, control inopinat la Casa de Pensii din Sectorul 6 al Capitalei

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul Casei Locale de Pensii Sector 6 pentru a face verificări după ce a primit sesizări de întârziere a calculării pensilor.

2237 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, control inopinat la Casa de Pensii din Sectorul 6 al Capitalei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, control inopinat la Casa de Pensii din Sectorul 6 al Capitalei

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a ajuns, vineri, la sediul Casei Locale de Pensii Sector 6, Bucureşti.

Demersul noului ministru vine după ce au fost primite sesizări primite privind întârzierile în calcularea pensiilor.

Încă de la începutul acestei săptămâni, Violeta Alexandru declarat că vrea ca pensionarii şi salariaţii să ştie din sursă sigură că nu se vor tăia pensii şi salarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici