Ministrul Olguţa Vasilescu, despre Legea pensiilor: Nu se mai pot cumula două pensii speciale

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că una dintre noutăţile pe care le va aduce noua lege a pensiilor este că nu se vor mai putea cumula două pensii speciale.

3715 afișări
Imaginea articolului Ministrul Olguţa Vasilescu, despre Legea pensiilor: Nu se mai pot cumula două pensii speciale

Ministrul Olguţa Vasilescu, despre legea pensiilor: Nu se mai pot cumula două pensii speciale

"Nu se mai pot cumula două pensii speciale. Acum se cumulează două pensii speciale şi, uneori, salariul. Probabil vor fi nemulţumiri şi acolo. Nu se poate să fii magistrat militar şi să ai pensie militară, iar apoi să iei şi pensie de magistrat sau să fii parlamentar şi apoi funcţionar parlamentar şi să fii angajat în continuare, eventual tot la stat", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Ministrul Muncii susţine că există trei variante de lege a pensiilor, urmând ca după efectuarea unor calcule cu specialiştii Ministerului Finanţelor să fie realizată forma finală care va fi transmisă Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici