Ministrul Sănătăţii, vizită la Spitalul „Sf. Maria”. O femeie a suferit arsuri grave în timpul unei intervenţii

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat că o echipă din Minister va merge la Spitalul „Sf. Maria”, din Capitală, după ce, pe reţelele de socializare, au apărut imagini cu o femeie care a suferit arsuri cu un aparat medical în timpul unei intervenţii.

822 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii, vizită la Spitalul „Sf. Maria”. O femeie a suferit arsuri grave în timpul unei intervenţii

Ministrul Sănătăţii, vizită la Spitalul „Sf. MariaŢ. O femeie a suferit arsuri grave în timpul unei intervenţii

Am luat legătura cu şeful secţiei de Chirurgie şi aşteptăm o poziţie a domniei sale. (...) Aşteptăm poziţia oficială. Cineva din echipa Ministerului va face o vizită acolo. Am văzut că un aparat a explodat producând arsuri grave pacientei. Dar este tendinţa aceasta de a ascunde mizeria sub preş. Ne supărăm pe cei care trag semnale de alarmă în loc să găsim soluţii”, a spus ministrul Victor Costache.

ASSMB a transmis un comunicat de presă în care arată că informaţiile apărute în spaţiul public, despre starea gravă a femeii care a suferit arsuri în timpul intervenţiei, sunt „false”.

În urmă cu 5 zile, în Compartimentul de Chirurgie Plastică de la Spitalul Clinic Sfânta Maria, în timpul unei intervenţii de extracţie a unei tumori din nasul unei paciente, s-a autodeclanşat o flamă, care a durat o fracţiune de secundă, între pensa electrică şi oxigenul din furtunaşul care alimenta narina. Pacienta a suferit o arsură minimală, de grad 1, este în curs de vindecare, este în continuare internată la Spitalul Sfânta Maria, se află în tratament şi va fi externată”, arată ASSMB în comunicat.

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu o femeie care a sufeirt arsuri la nivelul feţei, în timpul unei intervenţii chirurgicale, după ce aparatul cu care se lucra a făcut o flamă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici