Ministrul Transporturilor: CFR să nu uite că prestează în interesul călătorilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a solicitat AGIFER ca o comisie din cadrul acestei autorităţi să se deplaseze de urgenţă la faţa locului pentru a investiga evenimentul petrecut pe magistrala 900, unde două vagoane ale unui tren au ars în întregime, informează ministerul.

2239 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor: CFR să nu uite că prestează în interesul călătorilor

Ministrul Transporturilor: CFR să nu uite că prestează în interesul călătorilor

Având în vedere incidentul petrecut pe Magistrala 900, la trenul IR 1825 care circula pe relaţia Bucureşti Nord – Târgu Jiu, în care ultimele 2 vagoane din compunerea trenului au ars în întregime, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a cerut conducerilor CFR Călători şi CFR Infrastructură remedierea de urgenţă a situaţiei existente. „Am cerut conducerii CFR Călători să aibă ca prioritate zero situaţia călătorilor şi a personalului feroviar. Nu trebuie să uite că prestează un serviciu public în interesul cetăţenilor şi că cei care vor fi găsiţi vinovaţi, vor răspunde”, a declarat ministrul, conform unui comunicat.

Traficul feroviar a fost oprit, marţi, pe magistrala 900, la intrare în staţia CF Măldăeni din judeţul Teleorman, din cauza unui incendiu izbucnit la ultimele două vagoane ale unui tren de călători. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în staţia CF Măldăeni, judeţul Teleorman, după ce la un tren de călători cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane.

Trenul circulă pe relaţia Bucureşti –Târgu Jiu.

Călătorii au fost transbordaţi în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici