Minivacanţa de Sfânta Maria | Staţiunile de la munte, aproape pline de turişti. Preţurile la cazare, între 80-900 lei camera/noapte

Hotelierii din staţiunile de munte din zona Bran-Moeciu sau din Poiana Braşov au pregătit oferte pentru zilele libere de Sfânta Maria. Preţurile pornesc de la 80 de lei pentru o cameră de două persoane şi ajung la 900 de lei într-un hotel exclusivist.

1093 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa de Sfânta Maria | Staţiunile de la munte, aproape pline de turişti. Preţurile la cazare, între 80-900 lei camera/noapte

Minivacanţa de Sfânta Maria | Staţiunile de la munte, aproape pline de turişti. Preţurile la cazare, între 80-900 lei camera/noapte

Preşedintele ANTREC România, Maria Stoian, a declarat joi că e destul de greu să mai fie găsite locuri libere în hotelurile şi pensiunile de la munte, gradul de ocupare depăşind 90% în zona Bran-Moeciu, iar în Poiana Braşov, 80% dintre locurile de cazare sunt rezervate. Preţurile de cazare pornesc de la 80 de lei pe noapte pentru o cameră de două persoane şi ajung până la 199 de euro.

„Gradul de ocupare este de peste 90%, este plin peste tot. Sunt foarte multe familii cu copii. Pensiunile şi hotelurile îi aşteaptă pe turişti ca de obicei, cu mâncare tradiţională. Acum, multe pensiuni au şi piscine, dar turiştii pot face şi drumeţii sau se pot plimba cu căruţele. Se pune foarte mult accent pe mişcare. Multe au terenuri de tenis, fortbal şi organizează tot felul de jocuri în aer liber ca să-i distreze pe oaspeţi“, a declarat Maria Stoian, preşedintele ANTREC România.

În zona Bran-Moeciu, turiştii plătesc cazarea în cameră dublă, cu mic dejun inclus, pentru două persoane, cu sume cuprinse între 80 şi 120 de lei pe noapte. În multe dintre pensiuni, accesul la piscina sau alte forme de agrement este inclus în preţul de cazare.

Pe lângă drumeţii, turiştii se pot bucura de un tur al Castelului Bran, care costă 35 de lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copii. Special pentru minivacanţa de Sfânta Maria, Castelul Bran se va deschide luni la ora 10.00 şi nu la 12.00 cum se întâmplă în mod normal.

Pentru cazarea în Poiana Braşov, turiştii plătesc, în medie, 200 de lei pe noapte, în cameră dublă, cu mic dejun inclus. Reprezentanţii Asociaţiei de Tursim Poiana Braşov, au declarat, pentru Mediafax, că preţurile sunt cele obişnuite pentru această perioadă. Sunt şi câteva hoteluri care au creat oferte special pentru minivacanţa de Sfânta Maria.

Pentru trei nopţi de cazare, care includ mic dejun, cină festivă şi program artistic, dar şi acces la piscină, saună, jacuzzi, fitness, o familie cu un copil plăteşte 159 de euro. Ca bonus, hotelurile oferă şi activităţi pentru copii, atât în natură, excursii la obiective turistice, vizite la herghelii, drumeţii şi orientare turistică, activităţi de mountain bike sau jocuri cu mingea, cât şi în interior, cum ar fi activităţii cretive, ateliere de pictură sau modelaj.

La hotelurile exclusiviste, cazarea poate să ajungă să coste şi 199 de euro de persoană, în apartamente de lux, unde pot sta patru adulţi. Pachetul include micul-dejun, cina festivă în curtea hotelului, dar şi activităţi în aer liber pentru copii şi adulţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici