Minivacanţa de Sfânta Maria: Trafic intens pe DN1 şi Autostrada Soarelui. Recomandările poliţiştilor pentru şoferi

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui şi se desfăşoară pe anumite tronsoane în coloană, iar de dimineaţă, din cauza ceţii, au avut loc două accidente, pe sensul de mers către litoral, potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic. Traficul rutier este intens şi pe DN1, pe sensul de mers către Braşov, circulându-se cu viteză redusă şi în coloană pe raza staţiunilor montane, de la Comarnic la Predeal.

727 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa de Sfânta Maria: Trafic intens pe DN1 şi Autostrada Soarelui. Recomandările poliţiştilor pentru şoferi

(Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic le recomandă şoferilor care merg la Braşov, pentru a evita aglomeraţia, să circule pe DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

Accidentele au avut loc la kilometrul 139 şi la kilometrul 140 pe sensul de mers către litoral, în condiţiile în care vizibilitatea în zona kilometrilor 140 şi 215 a fost redusă sub 50 de metri din cauza ceţii, vineri dimineaţă.

Primul accident a implicat patru maşini şi s-a soldat cu doi răniţi, iar cel de-al doilea - şase autovehicule, o persoană fiind rănită grav.

În prezent, traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfăşoaă normal, dar şi în coloană pe anumite tronsoane, din cauza numărului mare de autovehicule.

În cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostradă, Centrul Infotrafic aminteşte că poate fi utilizată ruta DN3 Bucureşti - Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară - Feteşti, A2 Feteşti - Cernavodă, DN22C Cernavodă - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanţa.

Totodată, poliţiştii recomandă automobiliştilor care se deplasează dinspre Moldova către litoral să circule pe DN2A Hârşova - Ovidiu sau să traverseze Dunărea cu bacul la Brăila sau Galaţi, urmând traseul Măcin - Caugagia - Constanţa (DN22D-DN22).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici