Mircea Beuran a declarat că nu deţine informaţii despre un al doilea pacient care ar fi suferit arsuri la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran a declarat că nu deţine date potrivit cărora cel de-al doilea pacient ar fi suferit arsuri la Spitalul Floreasca, însă a subliniat că bărbatul a venit în martie 2019 cu o tumoare pe torace, a stat internat 5 zile, iar o eventuală arsură nu este deloc menţionată.

564 afișări
Imaginea articolului Mircea Beuran a declarat că nu deţine informaţii despre un al doilea pacient care ar fi suferit arsuri la Spitalul Floreasca

Beuran, despre celălalt pacient care ar fi ars la Floreasca: Arsura nu o avem menţionată niciunde

„Nu am încă toate datele. Domnul Braşoveanu (cel de-al doilea pacient care ar fi ars, n.r.) a venit petru o formaţiune tumorală de torace pe partea stângă care s-a dovedit un lipom voluminos care a fost scos, drenat. Are şi e o patologie anexă stării lui generale. Arsura noi nu o avem menţionată niciunde, pentru că el a stat în spital de pe 25 martie până pe 30 martie. În intervalul acesta de 5 zile, nu cred că pleca nimeni ars. Nu ne este clar, trebuie să vorbim care este impactul lui cu arsura”, a declarat medicul Mircea Beuran la Antena3.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări penale în cazul celui de-al doilea pacient care ar fi fost ars în sala de operaţie de la Spitalul Floreasca.

„La data de 08.01.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti a fost înregistrat un alt dosar penal având ca obiect sesizarea din oficiu având ca obiect sesizarea din oficiu privind faptul că în cadrul spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti un pacient care a fost operat în luna martie 2019 în sala de operaţii pentru bolnavi cronici a suferit arsuri în timpul intervenţiei chirurgicale”, potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Procurorii de la această unitate de parchet fac cercetări şi în cazul femeii de 66 de ani care a ars pe masa de operaţie şi apoi a murit.

În paralel, marţi şi miercuri mai mulţi membri ai echipei medicale care a intrat în sala de operaţie la Spitalul Floreasca, în timpul intervenţiei în care femeia a suferit arsuri pe 40% din corp au fost audiaţi la Poliţia Capitalei.

În plus, şi Ministerul Sănătăţii verifică dacă un al doilea pacient a ars în blocul operator de la Floreasca şi circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
beuran,
pacient ars,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici