Misiune INEDITĂ a poliţiştilor de frontieră din Giurgiu: Se caută stăpân pentru Muha, un câine pregătit să găsească droguri | FOTO

Un câine poliţist, din rasa Ciobănesc german, în vârstă de nouă ani, pregătit să găsească stupefiante, este oferit gratuit iubitorilor de animale de poliţiştii de frontieră din Giurgiu, după ce s-a stabilit că Muha nu mai poate participa la misiuni, din cauza vârstei.

6107 afișări
Imaginea articolului Misiune INEDITĂ a poliţiştilor de frontieră din Giurgiu: Se caută stăpân pentru Muha, un câine pregătit să găsească droguri | FOTO

Misiune INEDITĂ a poliţiştilor de frontieră din Giurgiu: Se caută stăpân pentru Muha, un câine pregătit să găsească droguri | FOTO

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu susţin că Muha, o femelă din rasa Ciobănesc german, în vârstă de peste 9 ani, nu mai participă la misiuni din cauza vârstei şi a unei boli.

Conducerea instituţiei a organizat trei licitaţii pentru vânzarea câinelui, la care însă nu s-a prezentat nimeni, aşa că s-a decis ca Muha să fie oferit gratuit unui iubitor de animale.

„Datorită vârstei înaintate, conform certificatului sanitar veterinar eliberat de Centrul Medical Judeţean Giurgiu al M.A.I., acesta prezintă sindrom de hiporeflectivitate şi nu mai poate participa la misiuni. (...) I.T.P.F. Giurgiu are dreptul de a scoate din funcţiune şi a valorifica câinele de serviciu. În acest sens au fost organizate trei licitaţii publice cu strigare, la sediul I.T.P.F. Giurgiu, în datele de 17.05.2019, 03.06.2019 şi 14.06.2019, licitaţii la care nu s-a prezentat nicio persoană. Urmare acestui fapt, acesta poate fi valorificat direct sau cedat cu titlu gratuit", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, remis MEDIAFAX.

Cei care doresc să o ia acasă pe Muha sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici