Misiune „specială” la Galaţi. Pirotehniştii au aruncat în aer o pungă de mălai

  • A fost alertă la Galaţi, după ce o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112, anunţând prezenţa unui colet suspect pe o stradă din Galaţi
  • Coletul suspect s-a dovedit a fi o pungă de mălai
  • Pachetul suspect se afla într-o cutie de distribuţie a gazelor naturale şi a fost scos de acolo cu ajutorul unui robot al SRI
581 afișări
Imaginea articolului Misiune „specială” la Galaţi. Pirotehniştii au aruncat în aer o pungă de mălai

Misiune specială la Galaţi

Mai multe echipe de la SRI, Poliţie şi ISU Galaţi s-au deplasat la faţa locului.

Poliţiştii au asigurat perimetrul, iar angajaţii ISU au venit cu maşina pompierilor şi un echipaj SMURD.

Pachetul suspect se afla într-o cutie de distribuţie a gazelor naturale şi a fost scos de acolo cu ajutorul unui robot al SRI.

„Noi am asigurat zona cu autospecială de stingere şi un echipaj medical SMURD conform procedurilor de intrevenţie în astfel de cazuri. A fost misiunea celor de la SRI. Robotul a scos pachetul suspect din interiorul cutiei de distribuţie a gazelor naturale. Apoi, cu ajutorul unui şoc, pachetul a fost neutralizat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

În sacoşa aflată în interiorul cutiei de distribuţie a gazelor naturale se afla o pungă de mălai.

Produsul s-a împrăştiat pe stradă în momentul în care robotul i-a aplicat un şoc. La finalul misiunii, angajaţii de la societatea de salubrizare au curăţat trotuarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici