Misterul bărbatului care a căzut de pe un vas de croazieră şi a fost salvat cu un minut înainte de a muri

A petrecut aproape 20 de ore singur, plutind în Golful Mexic, după ce a căzut de pe o navă de croazieră şi a fost salvat de Ziua Recunoştinţei.

11904 afișări
Imaginea articolului Misterul bărbatului care a căzut de pe un vas de croazieră şi a fost salvat cu un minut înainte de a muri

Misterul bărbatului care a căzut de pe un vas de croazieră şi a fost salvat cu un minut înainte de a muri

James Michael Grimes a vorbit despre această experienţă, vinerea trecută, la „Good Morning America”. Tânărul de 28 de ani din Lafayette, Alabama, se afla împreună cu 18 rude într-o croazieră de carnaval în Cozumel, Mexic, când, cumva, a plutit peste bord, după o zi de distracţie.

Pe 23 noiembrie, în timpul croazierei, îşi aminteşte că i-a spus surorii sale, în jurul orei 23:00, că va merge la baie. Ce s-a întâmplat în continuare este încă neclar. A spus că nu-şi aminteşte să fi căzut în apă.

„Când mi-am recăpătat cunoştinţa, eram pe mare şi nu se vedeau bărci”, a spus el. Unul dintre ofiţerii Gărzii de Coastă din SUA care l-au salvat a declarat pentru CBS News că el crede că Grimes „mai avea aproximativ 30 de secunde până la un minut înainte de a muri”, având în vedere starea lui.

Tânărul de 28 de ani a fost salvat în jurul orei 14.30, ora locală, pe 24 noiembrie, la aproximativ 32 km de coasta Southwest Pass, Louisiana, complet gol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici