MITING PSD. Leşinuri în public. Peste 20 de susţinători PSD au avut nevoie de îngrijiri medicale

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că 22 de persoane prezente la mitingul PSD au avut nevoie de îngrijiri, patru dintre ele fiind transportate la spital.

3938 afișări
Imaginea articolului MITING PSD. Leşinuri în public. Peste 20 de susţinători PSD au avut nevoie de îngrijiri medicale

MITING PSD: Peste 20 de susţinători PSD au avut nevoie de îngrijiri medicale

Echipajele SMURD şi SAB-IF au intervenit în cazul a 22 de persoane aflate în Piaţa Victoriei, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, a explicat Bogdan Opriţa.

Persoanele care au avut nevoie de ajutorul medicilor au făcut hipertensiune, lipotimii şi crize de astm.

Potrivit sursei citate, printre manifestanţii cărora li s-au acordat îngrijiri, a fost şi un copil de 15 ani care s-a lovit la un genunchi după ce a alunecat.

Patru manifestanţi au fost transportaţi la spital, doi la Spitalul Elias şi doi, la Spitalul Floreasca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici